Anakardžių riešutų sviestas

Sudedamosios dalys: 100 % natūralus.

Šiek tiek švelnesnis riešutų sviestas. Jis turi maisto medžiagų (magnio ir fosforo), kurios reikalingos stipriems kaulams. Anakardžiai geležies kiekiu nenusileidžia mėsai, todėl šis sviestas ypač tinka vegetarams.

1 šaukšte yra: 94 kcal, 3 g baltymų, 8 g riebalų.

Skonis: švelnios kreminės tekstūros, šiek tiek saldus ir universalus riešutų sviestas, kuris gali būti pritaikystas tiek saldiems, tiek pikantiškiems patiekalams.

Maistingumas: varis, fosforas, manganas, magnis, cinkas, baltymai, mono ir polinesotieji riebalai.

Patarimas: jei išmirkysite anakardžius prieš gaminant riešutų sviestą, jis bus švelnus ir itin kreminis.

Vartojimas: geriausia maišyti su kitais ingredientais, tokiais kaip anakardžių kremai, naudoti kokteiliams, praturtinti augalinius pienus, pagardinti saldžius ir nesaldžius padažus ar valgyti tiesiog vieną.



Prenumeruok naujienas
Holler Box

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi. Daugiau informacijos

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close