Bolivinė balanda raudona

3.99 7.49 

Raudona kynva išsiskiria savo aromatingu skoniu. Kynva vartojama virta daugelyje įprastų patiekalų, pvz., kaip garnyras, sudėtinė sausų pusryčių dalis, saldžiuose patiekaluose, sriubose ir apkepuose. Ją taip pat galima sumalti į smulkesnes kruopas arba miltus. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Tinka veganams.

 

Vartojimas: virti apie 15-20 min.

 

Maistinė vertė (100 g) – 1692 kJ/402 kcal: riebalai 7.6 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.9 g), angliavandeniai 66 g (iš kurių cukrų 7.4 g), skaidulinės medžiagos 10 g, baltymai 12 g, druska 0.02 g.

Išvalyti
3.99 7.49 
PASIRINKITE PAKUOTĘ: 400 g 800 g
Clear selection
Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,
0